"Als je de mens in beweging brengt, zal die zichzelf helen." Gabrielle Roth

Zilveren woestijn

In "zilveren woestijn" verkennen we de oneindige energie van verstilling in beweging en meditatie, samen met verbinding en onthechting. Gabrielle heeft deze workshop zelf maar één keer gegeven, in 2007. Het is niet duidelijk voor ons of en wanneer die opnieuw zal gegeven worden.

Ik (Edo) herinner me heel goed de aanloop van zes maanden naar deze workshop, waar we elke maand aan Gabrielle moesten schrijven welke gewoonte we kozen om te laten gaan tijdens die maand, of het nu chocolade eten was, of het nieuws in alle detail lezen, of vergeten om tijd te maken voor mezelf… en ze las die intenties wel degelijk en antwoordde er soms op. Tijdens de workshop heb ik genoten van de verbindingen met de anderen, de ontspannen tijd samen, in meditatie, dans of gesprek. De Westerbeke residentie in California ondersteunde deze energie heel sterk. En ik ben dankbaar voor een gesprek dat ik had met Gabrielle over het verstand en het ego.

Het was zo goed om deze workshop te doen met Gabrielle. Extra soorten verkenningen met de energie van verstilling verweefd met alles wat we deden. Het raakte mij (Nancy), het voelde mysterieus, en het gaf me een voller gevoel van onbetwijfeld toebehoren, tot heel diep in mij.