"Als je de mens in beweging brengt, zal die zichzelf helen." Gabrielle Roth
Edo Kesteloot
Positie:
Golf lesgever
Adres:
Ganshoren
Brussel
België
Mobiel Nr:
0497 053 015
Overige informatie:

Ik ben beginnen dansen in 1998, bij Kaatje Verbrugge in Antwerpen. Ik heb daarna de vijf ritmen ontdekt in 2004 en was onmiddellijk aangestoken, wezenlijk en lichamelijk. Ik beoefen ze sindsdien intensief en onophoudelijk, bij vele nationale en internationale lesgevers, bij de stichtster (Gabrielle Roth), haar opvolger (Jonathan Horan) en haar naaste medewerkers.

Sinds 2011 ben ik afgestudeerd als 5R leraar (golfpraktijk) en bied ik, samen met mijn vrouw Nancy, lessen aan met daarin ruimte om jezelf te verkennen, mildheid, zelfbevraging, ongedwongenheid en graag zien. Daarnaast blijf ik me verwonderen over de essentie van de 5R, als danser, als leraar/mentor, als denker.

Ik ben diep geworteld in drie disciplines die voor mij aanvullend en helend zijn: de natuurlijkheid van de golf ervaren in mijn lichaam door de beoefening van de 5R, duidelijkheid verkrijgen over mijn gevoelswereld met de middelen die PRH aanbiedt, en de scherpte van mijn verstand inzetten met de wetenschappelijke methode. Die maken samen mijn talenten vrij, die ik graag benut als ondersteuning om andere mensen vrijer te maken in hun leven. Zo voel ik me zinvol verbonden met het Leven.