"Als je de mens in beweging brengt, zal die zichzelf helen." Gabrielle Roth
Positie:
Hartslag niveau lesgever
Adres:
Zagreb
Zagreb
Kroatië
Overige informatie:

Silvija Tomcik leerde 15 jaar geleden Gabrielle's boodschap kennen door het lezen van haar boek 'Maps to Ecstasy'. Het was een krachtige ontmoeting, die haar motiveerde om lesgevers van de 5 ritmen te zoeken, met dewelke zij wou dansen. Sindsdien heeft ze 5 ritmen workshops gehaald naar Kroatië en Slovenië, wat een primeur was voor dat deel van de wereld. Op dat moment werkte ze op het centrum voor vredestudies en gaf ze zelf workshops over problemen met gender. Ze voltooide de golfopleiding met Gabrielle in 2001, en de hartslagopleiding in 2010.

Silvija geeft zowel nationaal als internationaal les. Ze geeft wekelijkse lessen en weekend workshops, gebruik makend van haar verbeelding, grote breedte aan muziek, haar geaarde manier van dansen, en haar liefde voor de vrijheid om in een lichaam te mogen zijn, om mensen op te roepen hun eigen dans en helende beweging te ontdekken.

Ze is de moeder van de elfjarige Tara en van een baby zoon. Ze leeft in Zagreb met haar man Thierry François, eveneens een 5 ritmenlesgever. Ze maakt deel uit van de opleidingsstaf voor de huidige 5 ritmenopleiding.